ADO Romania
Violența NU este domestică!
În viaţa asta nu putem face lucruri măreţe. Putem face doar lucruri mărunte cu enorm de multă dragoste.
Maica Tereza
Prima pagină Despre noi Echipă Proiecte SusŢinători Ajută Şi tu Pe cine ajutăm Contact

Ajută şi tu

MOTIVAŢIE

Putem face lucruri mareţe numai împreună!
În spatele fiecarui om se ascunde o poveste ...
Indiferent cat de mult ne impresionează aceste poveşti, niciunul dintre noi nu îi poate ajuta singur pe toţi cei care au nevoie de sprijin.
Împreună însă îi putem ajuta pe foarte mulţi dintre ei!

Valorile pe care ADO ROMANIA le promovează, sunt: demnitatea individului, respectul, responsabilitatea comunitară şi individuală, încrederea, transparenţa şi acţiunea.
Împreună putem oferi un viitor mai bun copiilor, un prezent demn bătranilor, o viaţa decenta femeilor, copiilor şi părinţilor noştri!

Ajută-ne să îi ajutăm pe cei care au nevoie de ajutor!

DONAŢIE ONLINE

DONAŢII PRIN VIRAMENT BANCAR

Puteţi depune orice suma in contul ADO ROMANIA. Veţi primi o chitanţa doveditoare pentru donaţia dumneavoastră.
Contul nostru este:

DONAŢII PAYPAL

Astfel de donatii nu se impoziteaza. PAYPAL este o modalitate de transfer de bani , nu se impoziteaza si transferul banilor, vei suportaa doar costurile de transfer.

DONAŢII ÎN NATURÄ‚

Daca sunteti o companie sau persoana privata se pot face donatii pentru persoanele aflate in impas. Contactati-ne si veti intra in comunitatea celor care au nevoie de ajutorul dumneavoastra.

DONEAZÄ‚ 2%

Iată paşii care trebuiesc urmaţi:

 1. Completezi formularul
  • Completează şi semnează DECLARAŢIA 230 dacă în anul fiscal precedent ai obţinut venituri ca salariat.
  • Completează şi semnează DECLARAŢIA 200 dacă în anul fiscal precedent ai obţinut venituri din activitaţi independente.

  Nota bene: rubrica “Sumă” nu se completeaza si va fi calculată de catre organul fiscal.

 2. Depui formularul
  • Poţi depune formularul la administraţia financiara de domiciliu, direct sau prin poşta cu confirmare de primire, pană la noul termen prevazut legal (25 mai 2013.)
  • Verifică adresa oficiului fiscal de care aparţii.
 3. Convinge cat mai mulţi oameni din jurul tau - familie, prieteni şi colegi, să semneze formularul 2% pentru ADO România.

Contactează-ne oricand ai nevoie de o informaţie la adresa de e-mail şi telefonul de mai jos.

2% din impozitul pe venit va fi folosit pentru oamenii care au nevoie de un sprijin.

DONAŢII PRIN SMS

Sunt valabile pe proiect şi, in cazul nostru se poate aplica atat pentru REGISTRUL BÄ‚TÄ‚UÅžILOR cat si pentru FII ÅžEFUL PROPRIULUI TÄ‚U DESTIN!

LEGEA SPONSORIZĂRII

SPONSORIZĂRILE CĂTRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE AGENŢILOR ECONOMICI!

Vreţi să vă implicaţi mai mult în sprijinirea activităţii unor organizaţii non-guvernamentale, dar consideraţi că nu aveţi fonduri, mai ales în contextul actual al crizei economice?

Fiecare agent economic are puterea de a decide sa redirecţioneze o parte din impozitul pe profit către sponsorizarea unor cauze sociale, de mediu, culturale, educationale, sportive etc., pe care le consideră benefice pentru comunitate. Puteţi face sponsorizări de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminuează cu suma aferentă sponsorizarii.

Baza legala: Codul fiscal 2013 actualizat - http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Legislatie_R/Cod_fiscal_norme_2013.htm

Puteţi deveni unul dintre sponsorii Asociaţiei ADO ROMANIA sau al unor proiecte in baza unui contract de sponsorizare care va fi pus la dispoziţie. Pe langă facilităţile fiscale, de care beneficiaţi, mai exista şi alte avantaje, cum ar fi:

Pentru mai multe detalii ne puteţi gasi la: office@adoromania.ro; www.adoromania.ro sau la tel: +40 21 528.01.70;72;73;74; Fax: +40 21 528.01.75; str. Dimitri Draghiescu nr 15 Sector 5 Bucureşti

painkiller addiction treatment body building diet painkiller addiction hot to beat depression how to get rid of back acne how to build muscle for women painkiller side effect