ADO Romania
Violența NU este domestică!
În viaţa asta nu putem face lucruri măreţe. Putem face doar lucruri mărunte cu enorm de multă dragoste.
Maica Tereza
Prima pagină Despre noi Echipă Proiecte SusŢinători Ajută Şi tu Pe cine ajutăm Contact

Eveniment lansare ADO Romania

Data: 12 iunie 2013, ora 19:30
Locatie: Hotel JW Marriott, Constanta Ballroom

ADO Romania - Asociația Activarea Drepturilor Omului din România organizează evenimentul de lansare al organizației, precum și startul primului său program "Fii CHEF-ul propriului destin!"

Înființată în noiembrie 2012 de către un grup de avocați și experți în comunicare și marketing, ADO Romania se implicăîn mod activ în schimbarea destinelor unor semeni aflați în suferință, prin intermediul a două programe majore: "Fii CHEF-ul propriului tău destin!" și "Violența NU este domestică!"

"Asociația Activarea Drepturilor Omului din România contribuie la crearea unui mediu armonios, tolerant și cu șanse mai bune pentru dezvoltarea personală a generațiilor prezente și viitoare, indiferent de gen, culoare, vârsta sau statut social", declară doamna avocat Elena Corciu.

Primul dintre cele două programe ale asociației cu impact rapid și rezultate imediate va fi "Fii CHEF-ul propriului tau destin!", un proiect desfasurat la initiativa Chef Cezar, unul dintre cei mai apreciati CHEFi pe plan national si international. Proiectul are ca punct de plecare o serie de campanii sociale anterioare organizate de Chef Cezar, ce urmaresc integrarea copiilor rromi în societate, alaturi de proiecte educative si de intrajutorare.

"Fii CHEF-ul propriului tău destin!" are drept scop consilierea motivațională, vocațională și orientarea profesională pentru un număr de 12 tineri care se pregătesc, la împlinirea vârstei de 18 ani, să părăsească Centrul de Plasament nr. 5 din Periș, județ Ilfov. În cadrul proiectului se vor oferi servicii de consiliere și asistenţă juridică gratuită asigurate de Casa de avocatura "Corciu si Asociatii". Obiectivul central este stabilirea de legături directe între cei 12 tineri instruiți în meseria de bucătar și potențialii angajatori din comunitate, în vederea realizării unei relaţii de angajare.

Cel de-al doilea program al ADO Romania, "Violența NU este domestică" se bazeaza pe crearea PROIECTULUI PILOT "SCUT" (Soluția pentru Combaterea Urmărilor Traumelor). Acest nucleu de intervenție și acțiune comună se bazeaze pe parteneriatul dintre structurile private și cele publice. Mai mult, este vizata modificarea legii actuale prin crearea "Registrului Bătăușilor", o baza PUBLICĂ de date , cuprinzand informații despre agresorii din comunitate care au comis acte de violență domestică, probate și sancționate de instanțele de judecată.

Pentru ca aceste proiecte să fie duse la bun sfârșit este nevoie de o conștientizare la nivelul publicului larg și mai ales de susținere din partea celor care cred cu tărie în această cauză.

Pentru mai multe informații despre activitățile întreprinse de ADO România și realizările organizației, vă invităm să vizitați website-ul nostru www.adoromania.ro sau să ne contactați la e-mailul: office@adoromania.ro sau la telefon +40 (0) 21 528.01.70/71/72/73/74

Contact:
Roxana Priceputu

Communication Manager
tel: 0744 667 889

painkiller addiction treatment body building diet painkiller addiction hot to beat depression how to get rid of back acne how to build muscle for women painkiller side effect