ADO Romania
Violența NU este domestică!
În viaţa asta nu putem face lucruri măreţe. Putem face doar lucruri mărunte cu enorm de multă dragoste.
Maica Tereza
Prima pagină Despre noi Echipă Proiecte SusŢinători Ajută Şi tu Pe cine ajutăm Contact

Proiectul echitație psihoterapeutică prin Asociatia City ARTS

Proiectul echitație psihoterapeutică prin Asociatia City ARTS susținut de ADO România și Corciu & Asociații

ADO Romania susține și împărtășește cauzele nobile, indiferent că sunt inițiate de organizație sau de către alte ONG-uri. Fiind vorba despre a aduce vindecarea și o rază de bucurie în ochii unor copii suferinzi, am sustinut cu sufletul deschis proiectul "Calul, un terapeut înnascut. Echitația psihoterapeutică în abordarea tulburărilor psihice, fizice și sociale", proiect initiat de Asociatia City Arts.

Scopul acestuia este de a oferi prin hipoterapie, speranţa ameliorării unor boli precum autismul, sindromul Down şi al altor tulburări de ordin fizic, cognitiv, social, emoțional, educaţional sau comportamental. Programele de terapie cu caii sunt dezvolatate cu succes de mai mulţi ani în toate ţările în care au fost implementate.

Vineri, 24 mai 2013, Teodor a fost primul pacient al doamnei doctor pshihoterapeut, Anda Pacurar la sedințele de echitație psihoterapeutică pe care Asociația City Arts le va organiza la fiecare sfârșit de săptămână, la centrul Equestria.

Teodor are 1 an și 9 luni, iar în luna aprilie a fost diagnosticat cu tulburări de spectru autist, dar și probleme ale tubului digestiv. În prezent, Teodor urmează atât o terapie comportamentală, aplicată la domiciliu de către mama, sub supravegherea unui doctor psihitaru, cât și logopedie timp de o oră pe săptămână, mult prea puțin din păcate.

Răspunsul imediat al lui Teodor de la prima sedință a fost unul extrem de favorabil, ceea ce ne încântă și ne face să credem că toate eforturile echipei City Arts din ultimele 9 luni, au dat roade.

"Toți ne-am așteptat, fiind prima ședință, ca aceasta să fie una de acomodare, însă reacția lui Teo ne-a surprins pe toți. S-a acomodat imediat cu Anda, a urcat pe cal și a zâmbit mai tot timpul!"

ADO România va susține în continuare acest proiect deoarece Asociația Activarea Drepturilor Omului din România contribuie la crearea unui mediu armonios, tolerant și cu șanse mai bune pentru dezvoltarea personală a generațiilor prezente și viitoare, indiferent de gen, culoare,vârstă sau statut social.

ADO este o asociație înființată în noiembrie 2012 de către un grup de avocați și experți în comunicare și marketing, care dorește să își ducă la îndeplinire scopurile prin definirea celor două proiecte inițiale - "Fii CHEF-ul propriului tău destin!" și "Violența NU este domestică!" sub egida: No fight, just light. Light is right!"

Asociația Activarea Drepturilor Omului din România își va deschide oficial porțile pe data de 12 iunie 2013, într-un cadru festiv, la Hotel JW Marriot. În acest cadru vom avea plăcerea de a discuta despre aspecte sociale ale comunității la care ne vom aduce contribuția cu ajutorul acestei asociații.

Vă așteptăm cu drag pe www.adoromania.ro și pe pagina ADO Romania de pe Facebook sau ne puteți contacta direct la adresa de e-mail office@adoromania.ro

painkiller addiction treatment body building diet painkiller addiction hot to beat depression how to get rid of back acne how to build muscle for women painkiller side effect