ADO Romania
Violența NU este domestică!
În viaţa asta nu putem face lucruri măreţe. Putem face doar lucruri mărunte cu enorm de multă dragoste.
Maica Tereza
Prima pagină Despre noi Echipă Proiecte SusŢinători Ajută Şi tu Pe cine ajutăm Contact

Seria de parteneriate ADO de succes continuă

Evenimentul a avut loc în data de 19 septembrie 2013 la sediul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative și s-a bucurat de prezența reprezentanților societății civile afiliate UNESCO din Belarus, Cipru, Federației Ruse, Grecia, Italia, Portugalia, România, Serbia și Spania.


Discuțiile au fost deschise de dl. ministru Remus Pricopie, ministrul Educației Naționale care a subliniat rolul major pe care îl joacă UNESCO în peisajul socio-educațional internațional. Mai mult, simpozionul a reprezentant o platformă de dezbateri deschisă cu scopul de a identifica și defini o strategiei pentru a iniția respectiv pentru a strânge relațiile dintre UNESCO și sectorul privat.

În acest context, colegul nostru Mihai Sebe a susținut un discurs despre contribuțiile considerabile aduse de către ADO România prin proiectul deja implementat "Fii CHEF-ul propriului tău destin", dar și dorința de a duce la bun sfârșit programul "Violența NU este domestică" care se bazeaza pe crearea Programului PILOT "SCUT" acronim pentru (Soluția pentru Combaterea Urmărilor Traumelor). Acest nucleu de intervenție și acțiune comună se bazeaze pe parteneriatul dintre structurile private și cele publice, mulându-se așadar pe tema simpozionului UNESCO.


"ADO România a inițiat proiecte cu scopul de a genera un impact social puternic și de durată. Timpul este cel mai bun prieten al nostru, el ne învață și ne ajută să progresăm, pentru că ne dorim să creștem. Să creștem pentru a susține cât mai mulți oameni cu potențial de dezvoltare, atât personal, cât și profesional sau pentru a îi îndruma în noua viață pe care decid să și-o croiască" a susținut Mihai Sebe.

 

painkiller addiction treatment body building diet painkiller addiction hot to beat depression how to get rid of back acne how to build muscle for women painkiller side effect